fredag 28 juni 2024

Semester


Idag vid lunchtid så checkade jag ut och återkommer till jobbet 12/8. Det här är behövligt och ska bli så skönt. Det har varit en tuff vår med nytt jobb och mycket nytt att sätta sig in i, ett husbygge som dragit ut på tiden och att ev ha hantverkare på plats dagligen sen mycket fix runt bygget. Många bollar i luften och nu när det är slutbesiktigat så är det otroligt mycket jobb kvar. Även den bästa chef jag har haft har checkat ut idag efter nära 50 år i kommunens tjänst. Hoppas verkligen att hon kommer att trivas som pensionär?

En väldigt fin dag idag. Sol och 25 grader, här ute har det blåst rejält med vita gäss på havet. Jag har varit till Öjebyn för att besöka marknaden, köpte en marmelad med Havtorn som är ofantligt god. Sen till Electrolux butiken, Arnemarkskött för att köpa middagsmat. Hem till mannan som målat andra sidan av den jobbiga delen av taken mellan de 2 olika höjderna på taken. Nu är det ordnat och endast avmaskering återstår.

Grillmiddag med sonen, sen tog jag en cykeltur till soptunnan då det inte blir någon samling av sopor då det var så äckligt sist med massor av larver som blir flugor! Vidrigt!!

Inga kommentarer: