torsdag 6 juni 2024

Nationaldag


Jag har sovit ok men inte mer. Katten Siri har sovit en stor del vid mig inatt, sen har hon även hunnit upp ett par gånger, testat fönstret men återkommit till sängen. Mannen har haft restlesslegs några gånger under natten så han har haft det oroligt. Skönt att vi har varit lediga idag. 

Mannen bjöd på frukost och det gjorde att han fick gå till stugan för att göra mackor. Vi hade inte startat kyl och frys men nu är all tejp borta och de är torkade och kalla. 

Flaggan i topp denna blåsiga dag, det har blåst på rejält hela dagen. 16 grader men under eftermiddagen så kom det ett rejält regn. Nu är allting fint igen!
Vi har varit i stan på Dollarstore, ÖB, Clas Ohlson, Hemtex, HM o Apoteket. Vi avslutade på Kvantum med lite mat för kvällen. Hämtade sen bilen hos sonen. Vi hade tur att se F21 när de flög över med 2 JAS 39 Gripen precis när vi passerade, det är så mäktigt!

Vi har idag burit och burit och packat in och packat in. Konstig känsla att inte behöva packa ner något utan vi bär bara iväg det till nästa ställe.

Vi har stekt på hällen med fläkten igång då det blev entrecote och regnet gjorde att vi valde inomhusmat idag. Det gick bra men nog osar det en del tycker jag. Blir säkert bra när vi vant oss. Vi har även fortsatt att plocka och bära över saker nu under kvällen. 

Inga kommentarer: