tisdag 4 juni 2024

IKEA igen!


Oj vad jag är trött att åka till Haparanda. Är så otroligt less på att åka till IKEA, jag trodde aldrig att jag skulle säga det. Mamma följde med även denna gång och vi gjorde samma sak som sist. Vi började med att återlämna del av det vi köpt tidigare som inte blev bra. Sen shoppa andra saker som passar bättre. Kändes otroligt bra när vi var hemma igen. 

Jag hade gjort en beställning på systemet så jag hämtade upp mannen och han hjälpte till att bära hem kartongerna till bilen, skönt att det är gjort innan morgondagen då det är betydligt fler människor som ska handla alkohol. 

När jag väl var hemma så jobbade jag en timme då jag ringde till personer som jag anställer till hösten. Kul att få napp på en gång. Känns jättebra!
Vi har ätit Caesarsallad idag och det var sådär då det blev lite sås men trots allt var det en ok middag. 

Nu under kvällen har jag packat in skor, fixat i garderober, klätt om sänggaveln, lagt in vin i kylen och lite annat. Mannen har förberett Bosse vår robot som strax ska börja jobba och klippa under sommaren. Idag har det varit en snickare som justerat skåp i köket, han har även satt listen runt köksön. Vi skulle behöva en genomgång med VVS för att lära oss pannan och golvvärmen men tyvärr får vi inga svar på våra frågor. 

Inga kommentarer: