lördag 11 november 2023

Lördag


 -8 och sol, en strålande vacker dag! Fina färger ute på havet. Vi startade dagen med lite ärenden i stan. ÖB, Ivab, El-Giganten, kyrkogården, Coop. Snabba ryck och så var vi hemma igen. 

Mannen har byggstädat utomhus och jag har också plockat lite. Kul med hantverkare, alla gör samma sak. Tappar man ned något så plockar man inte upp det igen! I går hände en konstig sak, när jag var ute med Siri så såg jag en granne komma gående, Hon går ner på vår gård (hon såg mig inte) sen frågar hon om hon även denna dag får plocka "knubb". Ja svarar våra killar. Damen plockar på sig och går iväg. Jag meddelade vad vi har att göra med och dessutom så kan vi ju lika gärna behålla alla spillbitar då även vi har ställen att elda upp dessa i. Det här måste vi stoppa för hon kan och har råd att köpa sitt egna virke att elda med.

Siri gick ut idag och hon har varit borta i 5 timmar! Mycket märkligt då hon inte ens kom när vi plingade i matskålen. Vi hittade henne hos våra nya grannar. Hon gick direkt till lådan. Sen var hon inte sprciellt hungrig och hennes päls var ganska varm. Har hon rent utav varit inomhus någonstans?

Kvällens middag blev krabba och nu var det så länge sedan sist. Gott och mysigt med mat som tar tid att äta. Gott bröd, ost och vin blev pricken över hela måltiden. 

Inga kommentarer: