söndag 12 november 2023

Farsdag


Siri var i vanlig ordning morgonpigg. 5.20 så fick hon mat av mannen, 6.30 lekte hon igen så jag gick upp en liten stund. Sen somnade vi alla om och vaknade kl 9.00!! Det hör inte till vanligheterna att det blir så. Frukost och då dök vår KA upp och satt och surrade med oss. 

Lite snabbjobb ute för mannen som plockar ihop vid bygget. Mot stan vid 12.00 och då var jag och köpte en födelsedagspresent till systersonen som fyller år i morgon. Mannen var hos sonen och fixade hans Rumba som inte riktigt funkar som den ska. Sen skulle de även ordna med brandvarnarna men det slutade med att det kommer att köpas in nya de de är 10 år. 

Vi möttes sedan på Kust. Sonen bjöd oss på Afternoon Tea då det är farsdag. Väldigt mysigt och väldigt gott och mättade var det. Kul att få umgås och surra. Det finns 2 minus, loungen i hotellet är möblerad med otroligt låga möbler, alltså svårt att sitta på ett vettigt sätt. Det andra minuset är att de inte har svart tea. Detta är så konstigt och det är så ännu en gång då det är samma problem på restaurang Tage! Inget svart tea och det blir väldigt konstigt för mig med blåbär, hallon, citron eller lakrits smak till alla de andra smakerna som finns i det vi åt idag.


Inga kommentarer: