tisdag 19 december 2017

Advents mys

Snart är det jul och det går så otroligt snabbt. Dagarna springer i väg och jag har ingen tid över för att skriva på bloggen. Men nu är det bara två arbetsdagar kvar och sen ska jag vara lite ledig så att jag hinner återhämta mig och förhoppnings få tillbaka mina krafter.
Har varit på en juljunta och haft en här i söndags. Sen i går var jag på konsert i Piteå stadskyrka med kören Blå Toner. Riktigt fint. Gillar verkligen kyrkokonserter för det är så himla mysigt. Var på ytterligare en konsert för ett tag sedan och då var det Patric Öhlund med gäster som sjöng innan det hade vi adventsfika här hemma med goda vänner. Det vare en riktigt bra dag.
Förra helgen så var vi på en avsmakningsmeny med 8 rätters på Ångbryggeriet. Det var fantastiskt gott.
Mannen har stekt köttbullar och idag har han köpt strömming för att fixa stekt inlagd strömming som vi gillar mycket.
Jag har fixat klart julkort som är ivägskickade idag.
Morfar har fått ett besök och trots att klockan var efter 11 så hade han knappt stigit upp. Han hade legat länge och skulle gå i duschen då han skulle bli klippt under eftermiddagen. Han sa att det är inte meningen att människan ska blir 96 år. Han verkade trött och less på livet idag då han menar att det blir så konstigt när man blir gammal och att det inte funkar som det ska i skallen.
Sonen har ätit med oss idag efter hans jobb och det var mysigt.


Fint väder var det i söndags när vi var ute med Margareta och körde vid stugan. Nu regnar det så det är väldigt halkigt ute. M har åkt hemåt till Stockholm idag med buss och sen tåg.

Inga kommentarer: