fredag 20 mars 2015

Chefsforum

Har tillbringat dagen på havsbadet och vi har jobbat med mångfald. Det är kommunens utvecklingsområde och det känns som ett viktigt och angeläget område. En teatergrupp fanns på plats och det väckte många tankar och funderingar, precis som det var meningen att det skulle göra. Mitt i allt så var det solförmörkelse så jag kollade lite i fönstren för att se det hela, konstigt ljus blev det och solen såg ut som en skära. 24 år till nästa gång, häftigt att vara med om. Mannen hade ledig dag och han var i stugan och skottade och innan solförmörkelsen så slutade det att blåsa och alla fåglar tystnade helt, lite kusligt är det.
Bilden är lånad från Piteå astronomförening.

Vi har börjat att kolla på bilar för jag är så sugen på att byta bil. I går kollade vi här i stan men idag åkte vi till Luleå. Fastnade inte för någon speciell men vi var på Mullers och där fanns en A4 som mannen gillade, Jag tyckte att det var skabbig. Vi försökte även prova en A5 men den hittade de inte!!
Englunds men där hittade vi inget intressant, inte heller på Nordiska bil. Däremot Åke Eriksson hade en hel den bilar bla en C180 och en E någonting....vet ju inte så mycket om Mercedes. De har även några demobilar som ser bra ut.

Inga kommentarer: