söndag 16 november 2014

Söndag

En vanlig söndag i ett grått väder i november, jag har sovit till 10.00 i morse. Jag har tvättat även denna dag....har även varit ut och lindat belysningen runt balkongräcket eftersom det är så varmt väder ute idag. Mannen har varit i stugan och eldat men även vattnet har stängts av. Nu är det vintrat där och i påsk öppnar vi igen.
Mannen har hjälpt till med att hänga upp den nya belysningen och det är snöflingor men belysning som fästes vid väggen runt balkongen. Jag har kollat från gatan hur det ser ut och det blir fint. Skönt att det är klart men vi tänder inte förrän om ca 2 veckor när det är 1:a advent. Oj vad mysigt det ska bli.
Sonen har varit hit och ätit och han fick den sista desserten sen i går, det blev en upprepad middag med likadana rätter som när jag hade dam middag för ett antal veckor sedan. Blåbärspannacotta är en riktig höjdare!
Jag har gjort kakdeg till de hallonhjärtan som jag bakar den här tiden varje år men jag har precis upptäckt att vi har slut ägg och det betyder att jag inte kan göra fyllningen. Får se till att fixa den i morgon i stället. Nu blir det en skön lugn söndagskväll i soffan. Skönt och lugnt!

Inga kommentarer: