måndag 27 april 2009


Mesta tiden av min arbetsdag idag bestod av transporter. Bil till Rosvik, buss Rosvik-Piteå, skolbio, buss Piteå-Rosvik, bil Rosvik-Piteå. Ja sådana konstiga dagar kan man också ha som pedagog. Vi var i alla fall på bio 3:an på skolbio med åk 3. Visningen började med att vi såg elevbidragen som var med i PEFF. Initiativrika och kreativa filmer. Kul att se! Sedan började huvudfilmen som heter Nim och den hemliga ön. En bra film som väcker många tankar. Den var periodvis spännande och eleverna tyckte att den var riktigt bra. Trist bara att vi var lite för mycket folk i salongen så vi var väl ett 10-tal personer som satt på stenhårda stolar! Det känns i ryggen nu kan jag lova men det får man ta.
Har dessutom suttit på styrelsemöte under eftermiddagen så egentligen skulle jag behöva gå ut på en promenad men det SPÖ REGNAR. Håller mig nog inomhus i alla fall och tittar på hur regnet smäler men sista snön utanför fönstret.
Har just bokat flygtaxi från Luleå flygplats när vi kommer hem, det är alltid skönt att slippa tänka på transport. Det är dock billigare för oss att beställa en egen bil än att dela taxi med andra personer????

1 kommentar:

Gunilla sa...

Hej! Kul att du har hittat min blogg! Och nu har jag ju hittat din också... Jo, det var många som sade att Nim var en bra film.
Jag ska kolla med Hellströms, tack för tipset!