tisdag 8 november 2016

APT

Igår var det fullt ös igen eftersom skolan är igång och jag har sjukt mycket att göra. Massor med möten som är inbokade vilket betyder att mitt vardagsjobb blir lidande men jag gnetar på.
Sonen var på VFU och bestämde att han inte ska bli lärare.....!!!! Var hos honom och tröstade en ledsen son som helt plötsligt inte har något utstakat för livet. Ingen tanke, ingen fast punkt och ingen tillhörighet i en klass. Sorgligt men samtidigt ett beslut som han själv har tagit och måste lösa. Idag har han sökt jobb och vi får se om han hamnar på samma bank där hans pappa jobbat i 5 år. Många saker att ta tag i och det har han fixat bra.
APT har stått på agendan och vi fick del två i Mångfaldsarbetet som vi håller på med. Bra saker som handlar om nyanlända. Sen blev det järnet till stan där jag och några andra har varit på föreläsning med Kalle Zackari. Bra och tänkvärt att det inge behöver vara så tjorvigt med träning, har man ingen tid så gör en träning framför TV´n. Behöver inte vara svårare än så. Man ska bli trött i kroppen så att hoppa upp och ner 100 ggr kan räcka bra. Heller Den bästa är Strong man men han gillar även Kettle ball.vilken träning som helst bara den blir av.
                                                                  
Den värsta sporten Kalle provat på är Bodybuilding där han pratar om att dricka 8 liter vatten i flera dagar och att inte dricka alls innan tävling, känna sig som en lädersula och att äta grus var tredje timma..


Kalle vid 21 års ålder och helt otränad. Hur kan vi omsätta det här i vår verksamhet för att få fler elever som rör på sig? Något att ta med sig och fundera på.

Inga kommentarer: