måndag 10 augusti 2015

Igång igen

Helt ok att vara på jobbet, känns kul och inspirerande! Har dock varit trött idag av att min man som är underbar alla andra timmarna på dygnet, låter och är oroligt under nätterna. Det är synd om honom som har Cpapp maskin och restless legs. Men jag blir faktiskt också lidande av hans vandrande och oroligheter under nattetid. I natt har det varit en sådan natt, mörkt ute, regnskur, båt som lossade, båt som hade motorn i gång, man som vandrar, myggbett som kliar, man som snarkar, stänga fönster för allt ljud, man som vrider och vänder sig, varmt sovrum då fönstret är stängt, tidig morgon för mannen, tidig morgon för mig = trött just nu!! Kommer nog att sova som en stock i natt.
Har plockat kantareller och även i dag blev det rejält mycket ca en halv kompostpåse så det är nog ett ½ kilo. Det blev goda mackor till förrätt och chaslik till middag. Det är ris, stekt oxfilé med äggulor och svartpeppar. Låter inte så fantastiskt men det är en Lindvalls rätt som faktiskt är väldigt god. Filén var kvar sen i helgen så vi lyxade till oss så här en blå måndag i augusti. Känns härligt att kunna göra det.
Mina stackars ben värker efter turen upp u fyren i Jävre, Jag är en klen liten stackare....svärfar känner inget i sina ben tros hans ålder på 88 år!

Hittade även några sandsoppar som nu ligger på tork, blir fint att ha till vintern!

Inga kommentarer: