måndag 31 augusti 2015

Augusti

Skriver 150831 och jag tänker sommarens sista dag. Sorgligt när jag tänker på det men så är det enligt almanackan i alla fall. September kan ju vara fin på dagarna men ofta så blir det rått och kallt sen kommer ju ofta någon storm här vid havet och då är det inte kul alls!
Idag fyller bästa A år på riktigt och hon fick ju en fin dag med sol och värme, att det kommit en rejäl regnskur nu spelar ju ingen roll då kvällen har kommit.
Har ätit med sonen på Lyktan och det var mysigt att få umgås en stund, mannen jobbar sent till 23.15 så jag tog mig ett dopp när jag kom hem. Det var länge sedan jag badade när det regnar samtidigt, det har jag nog inte gjort sen jag var barn och badade i Stenbergs pool. Riktigt kul!



Det är dags att summera sommaren, jag hade tänkt att göra det för ett par veckor sedan och skulle då skriva om den skitsommar som har varit, men då blev det jättefint väder och härligt så jag fick snällt vänta.
Nu skriver jag i stället att det har varit en regnig inledning på sommaren då det ofta regnat under dagen men på kvällarna har det spruckigt upp pch blivit fint men det har ofta regnat en skvätt varje dag. Tur att vi beslutade oss för att vänta med att måla till nästa år. Har tagit en tur till Kreta och där fick jag sol och värme.


Vi har firat 25-årig bröllopsdag och det är ju helt fantastiskt att det har funkat så bra för oss under så lång tid, lycka och kärlek!


Poolen är färdigställd och jag är så nöjd, blev faktiskt bättre än jag hade hoppats på.
Gäststugan är klar förutom foder runt dörrar och bastun som vi tar ett annat år.
Semestertrippen har varit till Haparanda som längst norrut där jag varit 2 ggr. Först på IKEA sen dit igen för att köpa ett poolskydd.
Umeå är det mesta söderut som jag varit och det för att besöka Nolia.
Sen har vi skrotat på här hemma, en jourvecka med jobb men mestadels hemma. Gäster i 2 veckor i stugan och de var väldigt behjälpliga vid mitt öppethus.
Sommarens händelse var ju min födelsedag, 50 år så himla härligt.Det är inte alla förunnat att nå upp till den siffran. En fantastisk dag som fortfarande gör mig rörd ändå in i hjärtat. Sol, vänner, mat och uppvaktning i 12 timmar. Jag är gode så bortskämd som har så mycket kärlek runt omkring mig!
En vecka senare var det ju FESTEN, ja det var sommarens fest och den var rolig. 50 glada, trevliga människor som kommit hit för min och A´s skull. Mycket skratt och glada miner. Uppträdanden och bus som förgyllde kvällen.
Sen har jag plockat en den svamp, badat massor, druckigt gott vin, grillat en hel del och bara varit. Det är också viktigt att bara göra det man själv orkar och mäktar med
Jag har haft en helt fantastisk sommar!



Inga kommentarer: