torsdag 27 augusti 2015

En torsdag

En dag med mest sol men nu har det riktigt dåliga vädret tagit över med blåst och regn! Det är varmt ute trots allt!
Har varit på konferens idag hela dagen och det var givande. Efter det hade jag bokat massage och det var så skönt. Massören säger att det finns att jobba med och jag känner rejäla knutor som finns på ryggen och det gör jävligt ont när hon trycker ut dem. Men det är väldigt behövligt. Sonen har varit hit och ätit idag och sen skjutsade vi tillbaka honom till stan och då passade vi på att handla.

Igår gjorde vi så att vi lagade taco i V´s lägga och det var då klart när han kom från Luleå. Alltid skönt att få sätta sig till dukat bord. En trevlig stund för hela familjen.

CSN-vilket jävla skämt!! V har ansökt om det eftersom han har en hyra att betala varje månad. Men eftersom han för 5 år sedan nyttjade CSN så är regeln så att om han inte tar 2 poäng inom 1 månad så får han ingen utbetalning förrän de första poängen är tagna. Det betyder i januari eftersom han läser en kurs som är klar då!!! Hur fn ska en student klara sig. Kan ju också upplysa om att det lån som togs för 5 år sedan återbetalades inom 3 månader så han har ju inget lån till CSN idag. Nu löser sig det här tack vare oss men de ungdomar som inte har föräldrar som kan betala, vad ska de göra?? Ska men sluta att plugga för någon skit regel??



Inga kommentarer: