tisdag 2 juli 2019

Sommarmånaden juli

Jag skriver juli men sommarvädret har inte riktigt infunnit sig denna sommar. Hoppas verkligen att det kommer? Just nu är vi inne i en period när det kommer skurar i princip varje dag. Solen skiner men molnen täcker den av och till.

Igår hade jag junta och det var en lyckad kväll. Vi bestämde att vi bad Celia komma och hålla lite sminkkurs med oss. Väldigt duktig och pedagogisk är hon. Annica blev sminkad och vi andra fick göra på oss själva och hänga med så gott vi kunde. Vi åt ostbricka, grillad pestolax med hjortronsås och rabarberpaj. Dessutom drack vi goda viner till, hepp! En bra kväll helt enkelt.

Trot eller inte men alla vi 4 i juntan kunde dessutom träffas i morse för att ta bil till Jävre och bestiga Högberget. Sen fika på Jävrekvarn, så himla fint och mysigt de har gjort där.

Mannen har varit med svärmor för att få en spruta i knät som värker på damen. Håller tummarna för att det ska hjälpa henne?

Idag har dessa snyggingar hoppat ut från holken och hela tomten är full att fågelungar som härmar sina föräldrar.

Båda bilarna är tvättade och städade, härligt att ha en ren bil igen.
Vi tog våra cyklar och åkte till Bondön men tyvärr var det camping där så vi vände och cyklade hem igen.
Nu blir det Allsång på Skansen, riktig sommar! Tyvärr är det inget Morden i Midsomer denna sommar för det har ju varit ett stående inslag varje sommar.

Inga kommentarer: