lördag 22 juni 2019

Midsommardagen

Midsommarafton 22/6 1990 nkl 17.00 så slog vi till och sa jag till varandra. Det var en strålande vacker dag, syrenerna blommade och värmen var tryckande. Trevlig fest och många glada skratt. Det var idag 29 år sedan!
Idag är det midsommardagen och regnet öser ner, det åskar och här har det varit strömavbrott. Det skedde innan vi kom hit eftersom vi sovit i stan i natt men även där härjade åskan, både i går kväll och i dag. Vi var på Fårön och firade i vanlig ordning. Mätt som bara den också det i vanlig ordning. Vi fick bubbel, öl o smörrebröd, vin, grillad hallonmarinerad oxfilé och grillat fläsk, potatisgratäng och vinsås, jordgubbar, glass och grädde. Så otroligt gott!!

Vi fick skjuts av sonen just på grund av det väder de visade under kvällen men det kom tidigare och så var det fint när vi kom till läggan. En väldigt växlande dag med mulet, sol, regn och åska. Taxi fick vi efter 30 minuter och det var en man som hade sett en räv och detta pratade han om och förklarade hela vägen in till stan. Ja ja vi har olika intressen helt enkelt.

Idag innan vi åkte från stan tog vi med ett lass från förrådet för nu är det endast en vecka kvar så ska det vara tömt.



Inga kommentarer: