fredag 26 juli 2019

PDOL

Nu har jag fyllt 54 år och det gick bara fint! Sen har det varit grillträff här med torra hemska älgäfärsburgare. Vi var totalt 15 personer varav 13 kunde äta vanlig mat och de 2 små fick ammas så att de blev nöjda. Trevligt att träffas GPF och Öhmans släkten.
KIIF har haft pubafton och eftersom mannan jobbat så hjälpte inte han till detta år.
Sen har årets stora beachparty gått av stapeln på Havsbadet och i år var det Gyllene Tider som firade 40 år och hade sin avskedsturnering. Vi var 30 st som samlades i klubbstugan med knytis och det var trevligt värre! Tyvärr går tiden alldeles för snabbt innan vi var tvugna att gå iväg för att lyssna på förbandet Cliff Cläfford, väldigt bra!

Kusin med man kom kl 12.00 och vi drack bubbel och myste på i poolen eftersom solen strålar så fint just nu! Mannen kom till och med hem tidigare och hann varva ned innan beachpartyt. Vädret visade sig från sin bästa sida och vi var 13400 drygt som hade sökt oss till stranden på havsbadet.
Sen så har vi haft värmerekord idag fredag, 32,5 grader i stan innan lunch, väldigt varmt men här ute så fläktar det och just nu uppskattas det.

Sonen har varit hit på middag med grillat och det var godare än vanligt! Dagens lunch intogs på PDOL och bestod av en pita med entrecote, väldigt gott och nytt!


Inga kommentarer: