lördag 12 september 2015

Sommar

Det är sommar i Piteå, den har verkligen varit sen detta år. Förskjuten 1 månad för den kom inte förrän i mitten av juli men desto mer av värmen dök upp i mitten av augusti och den håller fortfarande i sig. Idag har det varit strålande sol, 20 grader och fint. Under eftermiddagen blåste det upp och sen drog dimman in! Otäckt och vackert på samma gång.
Idag har vi jobbat på och plockat bort möbler, hällt ur blommor och jord och plockat bort pumpar från fontäner. Känns skönt att göra det här innan det blir dåligt väder med regn och storm!
Mannen och svärfar har varit en sväng till stan med ett lass med kläder och varor till deras lägenhet. De flyttar hem till stan i morgon.

Sonen hit på middag och det blev en trevlig kväll där vi fick mycket bra tid tillsammans utan att känna stress att någon skulle på andra aktiviteter.
Har även varit en tvättdag för mig så ikväll har vi rena sängkläder som torkat ute, det är vardagslyx för mig! Längtar tills jag får gå och sova!
Har också tagit sommarens mest troligt sista dopp! Har just insett att det är jättekul att ha en pool! Ska bli härligt att få starta upp den nästa år, den här säsongen blev ju lite kort då vi fick i gång den först 21/7, men vi hann till mitt poolparty i samband med 50-årsfesten.


Inga kommentarer: