onsdag 15 juli 2015

15/7

Tiden springer i väg och det beror väl delvis på att det är fullt upp! Mannen fixar vid poolen för att färdigställa och få den klar för att bada i. Jag har idag börjat att laga mat inför fredagen. Kul men jobbigt för mina axlar som värker så hemskt. Försöker att vila lite också men det är ju skönt för varje rätt man kan bocka för som klar! Check, känna bra just nu!
Har inte varit någonstans idag utan jag har jobbat på här. Svärfar har haft en jobbig förmiddag som har varit riktigt dåligt för hans skull. M o L-A jobbar på och de har varit på skroten idag, 90 kr kunde de inkassera för allt metallskrot. Bra jobbat, de har dessutom gjort så fint i slänten och deras 2 resor till tippen har gjort sitt till! Härligt med lite hjälp som en skänk från ovan!
Igår grillade vi wok och det var gott, idag har det regnat under kvällen så jag och mannen har ätit kotletter i ugnen! Vintermat på sommaren, men just nu rensar jag frysen för jag kan lova att just nu behövs all plats i våra 3 kylar och 3 frysar!


Inga kommentarer: