lördag 20 juni 2015

Midsommardagen

Midsommarafton har passerat och vi startade med en sillunch med familjen. Det hela avslutades med en tårta som var sådär, såg snygg ut men var lite torr.
Sen åkte vi till stan för att lite senare cykla mot Fårön. Ingen luft i däcken så vi gick till parken för att pumpa, funkade inte så vi gick till Shell i stället. Där konstaterades att en ventil inte funkade så vi gick hem igen för att byta cykel. Nu hade tiden gått så vi fick snällt packa in cyklarna i bilen och köra till Fårön i stället.
Solen sken och det var ca 17 grader ute, Årets varmaste dag och det var så fint. Började kvällen med en båttur runt Fårön och vi ankrade vid Mosesholmen där vi åt förrätt, rosé, kaffe och kaka. Mysigt som bara den. Tillbaka till land och där grillades det, middag intogs ca 21.15 i det fina vädret. Gott och sen avslutning med jordgubbar.
Cyklade hemåt mot stan runt 1.00. Inte mycket folk ute, några fulla ungdomar och sen verkar de ha varit fest vid Norrstandslogen. I stan har det varit en lugn natt, tydligen så firas det inte så mycket i stan så det är en bra natt att sova där. Några måsar har skrikit lite då och då så i morse så stängde jag fönstret.
Skjutsade mannen till Fårön för att hämta bilen och nu är han och spelar golf. Jag ska precis gå ut och tvätta bilen sen ska morfar få ett besök.




Inga kommentarer: