tisdag 11 september 2012

Visning

Sitter hemma och skriver här, läser lite då och då i en fotobok men framför allt väntar jag på att gå till en lägenhetsvisning. Så småningom ska ju sonen flytta och vi vet inte i dagsläget var men just nu finns det en fin lägenhet till salu. Ska kolla lite men eftersom det är den första vi titta på så är det just det, att titta! Ska sen ila till junta hos Ingela. Ska bli så kul att träffas och surra ikväll. Mannen jobbar till 17.40 sen åker han till garaget för att fortsätta med byggnationen. Hoppas att de har monterat dörrarna idag för det börjar bli kallt vissa kvällar och nätter.
Blomman är en Pheneopsis (undrar just hur det stavas?) som morfar fick i fjol, den har blommat under ett år. Helt fantastiskt vad många blommor den har!

2 kommentarer:

Mestmamma sa...

Spännande med visning :-)

Har kollat lite på programmet Ung och bortskämd (eller vad det nu heter) ... blir förtvivlad.

Zack får redan nu bära ut sopor, bädda sin säng, ta bort tallrik mm. MEN man får tjata ihjäl sig för att han ska städa undan i sitt rum - och det är jättejobbigt. I helgen gick det rätt bra för det skulle inte annars blivit bio.

/Lisa

Vissla sa...

Nu var det så att jag inte tyckte att det var så mycket om den lägenheten. 44kvm känns helt ok just nu men det känns som att det är bättre att bo på lite större, minst 50 kvm.
Ung och bortskämd gör mig så förbannad, vilka föräldrar! För jag anser att det är de som har format sina barn till de monster som visas upp i TV. //Helena