onsdag 19 december 2018

Juljunta

Igår var det juljunta här hos mig. Vi var sex stycken som samlades för att äta en jultallrik. Vi hade köpt den på Ica Kvantum, riktigt bra för 129:-. Sen dessert med pepparkaksparfait, helt ok men inte supergott. Julklappsutdelning och detta år fick jag en liten ängel.







Nu är det bara två morgnar kvar att stiga upp och varje dag just nu är en kamp att komma ur sängen. Jag är ingen snozare men jag förmår mig inte att ta mig upp utan jag trycker 1-2 gånger på snozen för att sova vidare. Men som sagt var det är nära ledighet nu.
Har lämnat in sista inlämningen i denna kurs och fått tillbaka den för komplettering, inget konstigt med det men det ska ju göras i alla fall. Tar tag i det till helgen.
Har även fått en överraskning, Skolinspektionen kommer till vår stad för att kolla in fritidsverksamheten. Såklart har jag blivit utvald.... tänker att det är en möjlighet att förbättra vår verksamhet ytterligare. Så måste jag tänka för att orka ta in det.
Men som sagt var, nu ska vi fira jul och det blir ju alltid mysigt. I år blir det den stora julen eftersom vi blir sex personer. Tjoho vilket uppsving från i fjol då vi var fyra stycken.
Nu är det minus tre grader, lätt snöfall och väldigt mysigt och vintrigt väder. Annat var det förra helgen då vi var i stugan och det var -23. Något kallt efter golvet, dessutom frös vattnet mellan toaletten och köket. Släppte på söndagen men då var det ju dag att åka hem igen.


Inga kommentarer: