måndag 14 augusti 2017

Första dagen

Ja då var jag igång igen med jobbet och det känns bra. Ingen hjärtklappning som inte ska vara där. Denna vecka innan skolstart blir alltid en rejäl rivstart då det ska hända massor med saker, fix och dessutom så bygger vi ju fortfarande.
Har hälsat på morfar i dag och han blev så glad. Idag hade han lite tjorvigt med vad min systers barn heter. Han låg och funderade på det när jag kom dit. Nu har jag skrivit ner barn,barnbarn och barnnarnsbarn. Inte så lätt att hålla koll på alla när han har så stor familj.
I lördags var vi på U-K´s 50-årsfest, kul med en stor fest. Fantastiskt väder, nästan 60 personer, tal, lekar, god mat, och musik med glada människor. Kom hem ca 1.30 och sov så till 10.30. Behövde verkligen en rejäl sovmorgon.
Har varit på massage idag då de har prova på för 150 kr, så himla skönt med medicinsk massage. Passar min kropp perfekt. I morgon ska jag prova på Yoga, blir bra.



Gillar verkligen den här årstiden då vi kan gå till trädgården och plocka lite grönsaker, bär och blommor. Så lyxigt det känns. Mannen plockar en näve hallon varje morgon till sin filtallrik. Skulle önska att jag hade ännu mer grödor i min trädgård.









Månen som har varit nu under förra veckan går inte av för hackor. Häftig mångata!


Inga kommentarer: