onsdag 19 oktober 2016

Doktorn

Ringde hälsocentralen idag och fick tid och gjorde ett besök. Men det är som jag befarade. Ett virus, går inte att göra något åt. Låt tiden ta den tid den behöver..... Hon kunde även sjukskriva mig resten av denna vecka. Men jag vill inte vara hemma mer, jag vill jobba och känna mig pigg! Ont som bara den i halsen men inte halsfluss, feber men inte så hög, tjock bakom ögonen och tungt att andas men jag är ju nästan frisk!
Har varit på en utbildning i Mångfald som har varit jättebra! Tror att vi alla fick med oss massor med tankar och funderingar som måste bearbetas. Vad är en norm? Vad har jag för normer/värderingar? Så viktigt och bra att prata om.
Morfar fick ett besök under dagen då jag åkte från Hortlax. En glad gubbe som fått sina vinterdäck på bilen. Glad för besök som alltid.
Igår åkte svärmor till Stockholm och det är ju coolt när man är nästan 90 år! Allt har i alla fall gått bra och resan är bokad med ledsagare eftersom hon går dåligt och Arlanda är stort. Hon fick åka rullstol och det var smart för då har hon inte ont när resan är över.


Inga kommentarer: