torsdag 8 november 2012

Buzzador

Idag har mina saker från OBH Nordica anlänt. Har kvar paketet i bilen fortfarande men i morgon blir det uppackning. Ska bli roligt med lite nya köksprylar! Oj vad den här veckan har gått snabbt. Idag blev det till att baka lite när jag kom hem från jobbet. Bakade nya långpannerutor som heter Bountykaka. Jättegod!! :)
Eftersom jag älskar Bounty så passar det perfekt att göra en chokladkaka med kokos och smält choklad som överdrag som smakar precis som BOUNTY=) 4,5 dl socker 4 dl vetemjöl 1,5 tsk vaniljsocker 3 tsk bakpulver 4,5 msk kakao 3 ägg 225 g smält smör eller margarin 2,25 dl kokande vatten Smörkräm: 225 g smör eller margarin 4 dl florsocker 2 ägg 0,75 paket kokos Garnering: 200 g ljus blockchoklad Gör så här: 1 vispa ägg och socker poröst. Tillsätt alla torra ingredienser och till sist smör och vatten. 2 Grädda kakan i en bakpappersklägg långpanna i 175 grader i 15-20 minuter. Låt kakan svalna. 3. Smält smöret till smörkrämen och rör ner resten av ingredienserna. Låt svalna och bred över den kalla kakan. 4. Smält blockchokladen och bred över kakan och ställ kallt och skär i rutor.

Inga kommentarer: