söndag 26 augusti 2012

Kräftor

Kräftskiva med förhinder för mig. När magen sätter stopp så finns det inget att göra åt. Det här betyder att ett helt paket med kräftor var kvar efter gårdagen så jag gjorde kräftsoppa som här så himmelskt gott!
Idag hade Sensia ett bra erbjudande eftersom de byter namn från Step In. Jag åkte in till stan och ställde mig i en kö med massor med folk. Efter 20 minuter då kön knappt hade rört sig framåt lämnade jag stället och åkte till deras huvudanläggning. Där var det ca 20 personer före mig så det tog 1 timme i kö så hade jag mitt träningskort i näven. Ska börja att träna på gymmet inne i stan eftersom vi flyttar hem inom några veckor.
Ikväll blir det junta med mina gamla klasskompisar. Det är Åsas tur och det känns både roligt och lyxigt att få åka iväg och äta middag. Mannen spikar gips i taket men är strax klar och då är det dags för väggskivorna, senare under veckan kan snickarna komma hit och montera dörrar.

1 kommentar:

Mestmamma sa...

Så trist att det inte blev kräftskiva för dig :-(

Jo hösten är i antågande, även här märks det trots att vi igår hade strålande sol och riktig sommarvärme. Klart vi går i kortbrallor fortfarande - det är ju Stockholm men på mornarna blir det överdragsbrallor på för sonen.

/Lisa