fredag 19 augusti 2011

Jobbvecka


Har hunnit med att jobba en vecka och det känns riktigt skönt att vara igång igen. Två nya elever droppar in till vecka och nu blir vi 29 i klassen. Ska bli spännande att se och höra vad som har hänt för mina elever under sommaren. Natten mot examen brann ju ett hus ner där en av mina elever bodde, undrar just hur deras sommar har varit? Har många vuxit om mig?? Hm snart är fröken kortast i klassen! :)
Har börjat svampkurs för nybörjare, problemet är ju bara att vi har haft så väldigt bra väder i sommar så det är torrt i skog o mark. Det gör att just nu är det brist på svamp. Men efter den här veckans regnande så kommer säkerligen även svampen fram.
Kräftor stod på förra helgens agenda och så blir det även den här helgen men med min släkt den här gången!! Trevligt ska det bli.
Har varit på vårdcentralen idag och jag hade tre åkommor. Men det är ju som tur var inga stora saker, två fixade de till på en gång. Vax i örat som sugs ut, otäckt men effektivt. Ledvätska som har läckt ut och bildat en knöl på foten. Där blev det tömining, en grov nål stack in i knölen och ledvätskan sögs upp i sprutan. Det hela avslutades med att jag fick en injektion med kortison i den fd knölen. Ont javisst så in i h...te!!! Men det är bara att bita ihop. Det ska tydligen bli ganska ont i kväll o i morgon men på söndag ska jag vara frisk!

2 kommentarer:

Mestmamma sa...

Förstår att det kan hända mkt på ett heeeelt sommarlov med barnen :-)

Kräftor är gott, åt förra helgen och till veckan blir det igen. Här nere är det ju så mkt mer än i Norrbotten ... rutten fisk har jag hört att ni äter ;-) Inte nåt för mig iaf.

Dom brukar säga att gör det jätteont har sprutan tagit bra så... men är det inte bra att vara lite "hörselskadad" och slippa höra alla elever, kanske du skulle haft kvar proppen.

Ha en skön helg, det ska vi ha och imorgon står IKEA på schemat bla.

/Lisa

Vissla sa...

Jag älskar kräftor eller ska kanske säga skaldjur i allmänhet. Känns så fräscht att äta (om de är färska vill säga), jag har nämligen hittills aldrig blivit sjuk av det.
Kanske har du rätt i att proppen skulle ha suttit kvar ;) men om jag inte hör vad de små liven hittar på så är det ju inte så bra. Skönt att det löste sig på ett så lätt sätt. Jag hade oxå tänkt hinna med IKEA i sommar men jag blev lat, får ta det någon helg här framöver.