söndag 20 mars 2011

Hemma igen!


Vi tog med ett antal kartonger till stugan och därifrån tog vi våra trädgårdsmöbler som en väninna har köpt. Bra för oss för det blev betydligt större om plats i boden.

Mannen och jag tog oss en skidtur ut på isen och runt Huvan. Fantastiskt fint före och strålande sol. När vi sen skulle grilla korv så upptäckte jag att den hade passerat sitt datum med råge! Man blir så sur, för den var köpt i morse. Hem o tillbaka med korven på vår butik. Vi grillade en hamburgare i stället till lunch.

Sonen är sjuk och han ville gärna flyga hem idag istället och såklart fick han det. Nu ligger han och sover i sin säng med feber, halsont och en förfärlig hosta. Skönt att ha honom hemma igen!

Både Luleå och Skellefteå har gått vidare till semifinal i årets hockey. Det blir spännande värre, synd att de båda lagen måste mötas redan nu, det hade varit trevligt med en norrlands final!

I kväll är det tyvärr molnigt ute så vi kan inte se supermånen som passerar jorden med det närmaste avståndet på 19 år! Igår var det en fantastiskt måne och den fick vi i alla fall se.

Inga kommentarer: