söndag 21 februari 2010



Vilken bra lördag det blev! Ja allt utom kylan förstås, -26 när man vaknar gör att jag inte ens gick utomhus under hela gårdagen. Jo, just det jag var ut och tände marschallerna innan mina svärföräldrar kom hit på middag. Tanken var att svägerskan skulle komma upp till oss men hon har fått ryggskott och därför blev hon kvar i söder. Synd men hon måst kurera sig och får väl komma senare.


Vi bjöd på gorgonzolalax med sherrysås, till det pressadpotatis och sallad. Väldigt gott faktiskt, desserten bestod av vitchokldmousse med marinerade hallon. Mätt och nöjd, vi passade på att fira svärmors 83 årsdag som infaller på tisdag men eftersom mannen är borta då så firade vi i går.


Efteråt så såg vi herrarnas längdåkningslopp 2X15 km, fantstiskt stor laginsats. Guld och brons men alla svenskar gjorde ett jättejobb för att hjälpa varandra. Jätteroligt att se! Jag grät en skvätt av den lagkämpainsatesn som de gjorde. Per Elofsson grät i direksänd TV och jag hängde ju såklart på! Hopplös är jag när jag ser andra gråta, jag gråter ju i i och för sig väldigt lätt när jag blir rörd!

Inga kommentarer: