torsdag 4 februari 2010


Snart ännu en vecka till ända. Det känns bra den här årstiden att den går framåt så att vi snart får vår, nu bor ju jag i norra delen av landet så vi får ju snällt vänta ett antal månader men jag ser i alla fall ett slut på kylan och mörkret. De sista dagarna har snön forligen vräkt ner så nu siktrensar traktorerna för allt vad tyget håller. Konstigt först klagar vi på att vi har för lite snö men när det väl kommer så blir det i sådana mängder att det måste skottas bort.


Idag är det årsdagen av min mormors bortgång, jag och morfar har varit till kyrkogården och tänt ett ljus samt satt lite blommor. Tänk vad fint det ser ut med blommor mot den vita snön, sen står de ju jättefint så länge som kylan håller i sig det behövs endast en dag med blida så är de väck.

De flesta av mina elever har åkt till Jokkmokks marknad så det blev endast 3 lektioner idag. Sitter hemma och planerar för morgondagen i stället. Brandlarmet gick på skolan idag och det tog 40 minuter innan det blev avstängt, det var tydligen i kemisalen som det hade hänt någonting men det brann inte som tur var. Jag var rejät kall innan vi fick gå tillbaka in i skolan igen.

Inga kommentarer: