söndag 28 juni 2009




Rolig vecka i fullrulle stil. Junta X 2, en var på Bryggargatan där vi åt grillbuffé. Supergott med kött eller fisk som huvudrätt. Sen gick vi på bio och såg The Proposal med Sandra Bullock. En riktigt måbra, tjejfilm där man får skratta en hel del.




Vi har också hunnit med en Minneskonsert för Ted Gärdestad, bra konsert med Janne Schaffer och Jan Johansen. En kille som heter Johan Boding sjöng och hans röstläge var väldigt likt det som Ted hade. Väldigt bra! Dock saknade jag en låt....Eiffeltornet.


Ikväll har vi varit på ytterligare en konsert, vi är misannn kulturella vi!!! Vi har varit och lyssnat på Christina Gustafssons kvartett. Jazzinspirerat jättebra duktiga musiker, roligt med bra konserter. Det pågår ju en musikfestival här i Piteå som heter Festspelen i Piteälvdal. Man måste passa på när det bjuds underhållning.


Vädret har varit fantastiskt bra vi har haft närmare 30 gradet nu sen i onsdags, man tror inte det är sant. Kul att vår stad visar upp sin bästa sida nu när det har varit så många människor i rörelse tack vare Piteå Summergames!


Inga kommentarer: