fredag 5 juni 2009




Har ni alla därute röstat? Vi har ju gjort det och jag hoppas på ett högt valdeltagande. Har man en demokrati tycker jag att man är skyldig att rösta! Nu låter jag väldigt politisk trots att jag inte alls är det men man måste våga ta ställning för eller emot något.




En ny undersökning visar att det är läraren som är viktigast i skolan. Inte fin skola, fina leksaker på skolgården eller snygga läromaterial. Vilken nyhet! Visst är läraren viktig men vi har ofta svårt att räcka till till alla de små. Man känner sig ofta otillräcklig och man vill ju se och bekräfta alla elever varje dag. Kunskapsmässigt ligger de minsta kommunerna bäst till i den statistik som presenterades. Hur kommer det sig, väljer de bästa lärarna att bosätta sig i dessa kommuner, tror inte det.




Jag skulle behöva ha lite kul i mitt liv just nu, känns som att det inte händer något. Behöver en riktig barhuvefest med glada vänner! Får se om jag har ork till att fixa en sådan. Kanske ett knytis??? Eller varför inte en picnic så här i försommaren!


Kom i håg flaggan i topp! Vi ska fira vår nationaldag i morgon.

1 kommentar:

Ulla-Karin sa...

Jag vill också på fest! Satt och lyssnade på en massa partymusik igår och blev helsugen!!!