söndag 15 september 2024

Vilken härlig dag!


Vaknade redan kl 6.30 då hjärnan gick i gång och jag kunde inte somna om. Mannen vaknade 1 timme efteråt. Siri var redan ute sedan lång tid tillbaka. Hon har kommit och gått hela dagen och vi har varit ute och jobbat. Det har varit en magisk dag med sol och ett halt lugnt hav. Dock var det endast 9 grader i morse men betydligt mer under dagen. 

Jag har tvättat sängkläder och annat. Sen har jag rensat en del lådor så nu har flera banankartonger försvunnit. Har varit till Kappa och kastat en hel del kartonger, sen till Bosse grav där vi bytt till höstplantering. Har varit med massor av sopor till containern så nu går det att komma ut och in i garaget, så skönt!

Mannen har skottat och jämnat ut marken där altanen ska bli. Det är tungt då det är stenhård jord att flytta med en massa stenar. Bra jobbat!
Nu under kvällen har vi varit till Mogården men svärmor hade kräkts natten till idag så hon var på sitt rum och vi valde att inte gå in till henne. Efteråt åkte vi till mamma där vi fikade och surrade en stund. 

Väl hemma så var Siri en bra bit bort i skogen. Vi traskade dit till en otroligt vacker månuppgång med en orange måne. Siri är nu hemma och det känns bra då det är väldigt mörkt nu under kvällarna. 

Inga kommentarer: