onsdag 4 september 2024

Arbetssam semesterdag


Vaknade kl 6.00 som vanligt och kollade med enheterna om det var lugnt inför dagen. Frulle och mannen åkte till jobbet. Det har varit en jättefin dag med 19 grader och sol, men det har blåst. Det har varit 31 grader i södra delen och det är varmaste uppmätta temperaturen på 45 år!

Jag åkte med soporna sen hem igen för att packa all återvinning och åkte till Klubbgärdet med dem. Där var det ganska fullt och luktade skunk, jag undrar om någon kastat äpplen som ruttnade i en container? Sen åkte jag och köpt färg, vår 9:e burk för i sommar á 3600:-. Det är dyrt med färg men nu var det sista hinken för i år. Sen har jag städat huset och tvättat några maskiner. Polly har städat golvet så fint. Lunch och så gick jag ut och målade ribbor som mannen spikat fast på väggen. Hann hela framsidan och nästan hela gaveln så högt jag nådde. Sen pausade jag då färgen i den gamla hinken tog slut. 

Mannen som varit på hälsoundersökning kom hem och vi åkte till Wika för att hämta en skåp som vi beställde innan midsommar. Tyvärr är den skev så jag måste ringa i morgon och höra vad vi ska göra. 

Nu under kvällen har jag fortsatt att måla så nu har jag gått igenom hela huset runt omkring. Mannen spikar fast de sista ribborna som han når att spika. 

Inga kommentarer: