torsdag 9 maj 2024

Kristihimmelfärds dag


Vaknade redan kl 7.15 så det blev ett tidigt uppstigande. Mulen dag med några plusgrader på mellan 4-5!  Huga så kallt det är. Idag har det blåst på rejält från havet och det betyder bitande isande vindar. Havet har blånat rejält under dagen. Isen ligger kvar men nu får råken nästan i in isrännan. 

 Vi packade ett släp med trä och tallar, bilen var full med wellpapp och säckar. Sen åkte vi till Öjebyn och Bredviksberget, där var vi i princip ensamma. Hemma igen vid 9.30. Då hade vi även hunnit förbi på kyrkogården i stan för att plocka bort höstdekorationerna. 

 Jag har även tömt våra sopor här hemma och även montering av dörrhandtag på nästan alla innerdörrar. Inte så mycket gjort idag alltså. 

Har även varit och hämtat upp mamma o syster för ett kort besök i Hortlax där vi plockade bort på gravarna där. Skönt att det är gjort. 

Mannen har kapat pärlspont och målat ett varv på dessa. Grannarna har varit förbi och kollat in bygget innan de gick hem för att äta middag. Dagens middag hos oss blev morotssoppa då vi var rejält frusna så det var skönt med soppa för kroppen. 

Inga kommentarer: