söndag 12 februari 2023

Mulen dag


Vaknade till dramatiska moln och mörk himmel. Det är +5,5 grader och väldigt skön temperatur om någon skulle fråga mig. Senare under dagen har det börjat att blåsa rejält så då tilltog min huvudvärk i styrka precis som vinden.

Har varit till stan på en del ärenden så Åhléns, Jeans bolaget,  Claes Ohlson och Apoteket har fått besök av mig. Sen hemåt igen för ett litet fika med mannen. Idag har vi otroligt mycket fåglar här som smumsar på allt fågelgodis som mannen förser de med. Glada fåglar kallar jag det. Jag har även förberett för tisdagens middag då vi ska ära Bao Buns och det ska bli så spännande att prova på det. Förhoppningsvis så får jag vår ångtillsats imorgon och den ska hämtas i Jävre.....

Utanför oss där osen hade gått upp så har det nu frusit igen och det är blankis, många barn och vuxna har varit och åkt skridskor igår och idag. Riktigt coolt att det går att göra. 

Jag har varit på massage idag och det var så välbehövligt då jag nästan varje dag vaknar med huvudvärk då hela min kropp skriker av smärta. Inget fel på säng och kudde men ont gör det i alla fall. I morse var Siri så pigg kl 5.07 och hon fick mat som hon inte åt, sen lite bus och så sova igen på mig i soffan. Då flyttade jag till sängen igen och då var hon pigg. Men jag fick henne att somna om från 6.05 till 8.08!! Sovmorgon med en liten uppstigning däremellan. 

Inga kommentarer: