söndag 28 april 2019

Helgen

Fint väder och sol, igår var det fantastiskt med svaga vindar från ost vilket gör att det var otroligt varmt här. Idag hade vinden vänt så det var bara 4 grader och rejält blåsigt från havet. That´s life!
Jag har flyttat ut alla plantor till växthuset då de inte mådde bra i garaget. Tror att de hade det för varmt men jag kan lova att idag ser de ledsna och chockade ut. Blir säkert bra om någon dag igen?
Mannen har jobbat på som bara den för det finns hur mycket som helst att jobba med. Igår så fixade han grillplatsen och den blev så fin tack vare den apparat som jag köpt från Smartson där jag fått köpa en Rybia Patio Cleander. Den rensar mellan plattorna.

Idag har jag varit till morfar och vi har varit till kyrkogården och tagit bort vinterndekorationen. Satte dit krukor med penseér och det blir alltid så fint. Dessutom blev morfar så glad av att han fick följa med och att det hände något för honom idag. Har sedan hört att han haft mycket besök idag och det gläder ju honom mycket.
Nu blir det en ny vecka och även denna blir kort. Tisdag är Valborsmässoafton då jag har kort dag och slutar kl 13.00, onsdag är 1:a maj och ledig dag. Ser tyvärr ut som att det ska bli dåligt väder och det är synd då man får en extra arbetsdag och vädret tillåter. Hoppas på det sista. 

Inga kommentarer: