söndag 5 augusti 2018

Augusti

Ny månad och nya möjligheter! Augusti startade på ett fantastiskt sätt med högsommarvärme som nu har hållit i sig under lång tid. Kan ju bara älska en varm sommar. Kroppen mår mycket bättre när det är varmt. Idag är det något svalare och det bar nått upp till 20 grader. Växlande molnighet och de lovar regn nu i natt.

Mannen har byggt vidare på vindskydd nr 2. Lite lägre och längre än nr 1 men det blev så fint. Nu ska han bara kapa lite så är det klart. Vilket jobb han har gjort.
Imorgon börjar mannen att jobba igen efter 4 härliga semesterveckor, jag ska njuta ytterligare en vecka här hemma.
Nolia mässan pågår och i går åkte vi dit en sväng.Inga större inköp, ett bälte, lite rökt fläsk och parmesanost. Morfar fick rökt sidfläsk så vi åkte förbi med det. Känns som att hela mässan är mindre än tidigare. Dessutom har de flyttat in stora scenen till Christinasalen, vilken jäkla miss då det blir trångt inne. Tidigare när det var händelser på scenen så passade jag på att gå i hallarna då folktrycket minskade under den tiden, nu är det rent kaos innan alla tagit sig in i lokalen.
I fredags hade vi stuggrannar här på skaldjur från Järnspisens matbod. Så himla gott, tror att jag skulle kunna leva på fisk och skaldjur.





Inga kommentarer: