måndag 29 maj 2017

Studiegrupp

Vaknade kl 4.00 av en hejdundrande huvudvärk!! Känner att det räcker nu, inte kul att inte funka bra i kroppen. Jag somnade genast om men tyvärr så vaknade jag 6.40 med mera värk. Fick ta en Immigran och efter det har jag varit fri från värk. Samling vid havsbadet för skjuts till Skellefteå. Vi är två studiegrupper som träffades i Skellefteå då det ligger ganska mitt emellan Umeå och Luleå. Hade en väldigt bra dag på Baldergymnasiet. Bra samtal om tentan som kommer på torsdag. Idag har vi fått fallet men inga frågor så de har vi fått hitta på själva. Blir spännande att se hur det går?
Har varit till stan med en fön till sonen. Besök på svärfars grav för att vattna och det behövdes verkligen. Sen en promenad i stan och det är skönt med lite ombyte, här ute är det ju begränsat med gångvägar om jag inte drar ut i skogen.
Hemma igen och nu blir det Hela kändis Sverige bakar. Kul och underhållande.

Måste också säga något om vädret som är inte alls bra! I helgen har det varit 30 grader i södra Sverige och vi har haft 3-5 grader och kalla vindar. Det är inte rättvist. Vilket jäkla skitmaj vi har haft detta år.

Inga kommentarer: