fredag 19 maj 2017

Hjärnan

Nu är det helg igen och det har varit en mycket givande och bra vecka för mig. Resan till och från Umeå gick bra och det är så otroligt skönt att slippa köra på vinterväglag. 3 dagar fullspäckade med lektioner, seminarium, tankar, diskussioner, mat, hotell och tankar. Känner mig mer strärkt efter dessa dagar, Tentan är ju 1/6 och lite nervös är jag allt.
Hemma igår kväll och vi körde i regn hela tiden. Mannen kom hem och överraskade med sushi som han köpt. Så himla gott och lyxigt att slippa ställa sig och laga mat.
I morse så började dagen på havsbadet där vi lyssnade på Ulrica Alkvist som föreläste om hjärnan. Så bra även denna gång! Jag har haft förmånen att lyssna på henne en gång tidigare på Lärarnas hus i Stockholm och det var också fantastiskt. Mycket inspirerande! Tack för det.
Nu skiner solen på oss och det har varit 14 grader idag men då var det molnigt. I södra delen av landet så är det idag 29 grader och sommarvarmt. Så orättvist men vädret når man inte på. Vår pool är fylld med is och inget är krattat hittills för det har varit så himla kallt. Imorgon ska vi jobba här hemma.



Inga kommentarer: