lördag 30 augusti 2014

Snart val

Många manifestationer inför det kommande valet och jag kan bli lite less på det hela. Det är valtavlor, reklam, annonser och en massa valstugor på stan med debatter på Byxtorget. Ja det är väl så det ska vara men jag har svårt att tro att man bestämmer sig på grund av dessa saker. Idag stod sossarna och serverade vwokadpalt utanför ICA i Bersika men inte blir jag så inne på deras politik för att de serverar palt. De som stod där brydde sig inte om mig, varför gör de det? Trodde att de stod där för att prata med folk men för mig blir det ju att när de inte tar kontakt och pratar med mig så bli jag ju helt anti mot det hela! Tror inte att de vinner röster på det sättet!
En dag då jag besökt morfar, mamma har varit här, A o U har varit hit med lilla barnbarnet. Det känns väldigt konstigt att se dem som mormor och morfar. Svärmor har varit över och mannen har jobbat mellan 11.30-20.00 ett riktigt skitpass.
Vädret har varit fint och jag har tvättat sängkläder och handdukar. Oj vad man snabbt får sura handdukar denna årstid. Det är väldigt svårt att få handdukarna torra efter dusch.







Inga kommentarer: