lördag 7 juni 2014

Pingstafton

Det är något konstigt med nuvarande pingsthelger. Sen annandag pingst försvann som röd dag i almanackan så var det som att hela pingsten försvann. Tidigare längtade jag efter pingsten eftersom det betydde en extra ledig dag. Nu är vi i hänryckningens tid men utan större åkommor. Trist tycker jag.
Har haft fest i vår tennisbanestuga med jobbet. Kom som du inte är var temat och jag var då hårdrockare. Vi hade frälsningssoldat, rastafari, juppie, scout, 20-tals kvinna, 50-tals kvinna, häxa, träningsnarkoman, halemsdam, rödhårig dam, färgglad dam och några fler. Vi var 24 stycken och det var en trevlig tillställning. Var hemma vid 00 och då åskade det som sjutton. Somnade efter 2.00 då mannen var i stan och jag var livrädd, usch och fy! Blev väckt av telefonen efter 10 då mannen ringde.
Middag med vänner igår och det var trevligt som alltid.
Även denna dag fintväder men det blåser (har ni hört det förr?) åkte till stan och där var det stekande hett och skönt men här ute söker jag lä för att kunna sitta ute. Har planterat frön idag och mannen har sågat ner kvistar i tallen.
Sonen har varit hit på grillmiddag och det var gott. Svenska jordgubbar till dessert förgyllde det hela!

Inga kommentarer: