söndag 22 juli 2012

TIllbaka!

Efter några intensiva dygn så har vi då landat i stugan igen! Skönt! Roligt med festligheter med bästa finaste vännerna men det är skönt att göra ingenting. Gårdagens båttur med tillhörande räkfrossa var en riktig höjdare, kan varmt rekommenderas till alla som gillar räkor. Fräscht, gott, bra tillbehör, fantastisk musik och trevlig stämning. Helt klart en kväll att minnas med glädje under de kommande kalla mörka vinterkvällarna. Jättebra av Anneli att dra med oss på det, tack tack!
Svägerskan och svåger är på väg uppåt och de ankommer till Piteå idag. Ska bli kul att träffa dem och det är väldigt sällan som det blir så intensivt som det har varit den här sommaren. Först var de hit när mannen fyllde 50, sen har vi varit ner ett par dagar till Liljeholmen, nu kommer dit till Piteå med bil, sen är det kusinträff i början av augusti då vi alla samlas i Kosta och som avslutning så fyller svärfar 85 år den 9:e augusti och då är det samling i Piteå igen! Härligt att få träffas och umgås!!
En bild från min första pion som har slagit ut så fint, synd att det inte är doftdator för då hade ni fått känna på något så underbart som en touch av vanilj. Idag är det så då ett är sedan de hemska skjutningarna i Norge. De omkomna har hedrats idag på TV och i kväll så ombeds man tända ett ljus. Jonas Gardell har skrivit så bra: Ett år sedan Utöya. Vi kan hedra de ungdomar som slaktades genom att bekämpa högerextremism och främlingsfientlighet var den än visar sig. Sörj nu, men sedan: gå med i ett demokratiskt parti, besök en moské, delta i en Prideparad, engagera dig i Amnesty, göm en flykting! Tänd gärna ett ljus men kom ihåg att när ljuset brunnit ut är det i oss själva som lågan måste brinna.

Inga kommentarer: