onsdag 5 augusti 2009

Mysdag!


Solen skiner och jag ler, har tillbringat dagen på stranden för nu gäller det att njuta fullt ut av den sommar som finns kvar! Härlig bris, olje fartyget som la till, vågornas skvalp, en mås som spankulerar runt mig, varmt vatten och Jerry Williams som sommarpratare, helt perfekt!

Vi har ätit gott och den hyrda badtunnan har anlänt. Sen tog vi svärföräldrarna på en tur. Vi har kollat in de ställen som svärfar är uppvuxen på. Var han hade sitt jordgubbsland på 200 kvm. Vilka hus och adresser de har bott på, vissa frivilliga medan andra var de tvugna att flytta till eftersom deras pappa hade dött och då fick man inte bo kvar i SCA´s bostäder. Vi hade med kaffe och fika samt whisky som intogs i Södra Hamnen i solen. Härligt! Sen tog vi en tur till de nya sjöbodarna o vårt nya café. Jättefint, hoppas alla hittar dit så att det får finnas kvar. Ett perfekt ställe att fika på med fin interiör o retro sailor look.

Efter det äventyret åkte vi till Bondön och kollade in vindsnurrorna. Man känner sig ganska liten när man står vid foten och kollar upp mot himlen, häftig känsla.

Inga kommentarer: