fredag 6 februari 2009

Idag har snön fortsatt att vräka ner. Nu har vi så det räcker av den vita varan. Idag har jag och sonen varit till Hortlaxgården och tittat på mormor när hon låg i kistan. Hon var klädd i sina egna kläder och så hade hon en vintervit fleecefilt runt omkring. Det såg fint ut.
Har bakat en kaka till morfar sen har jag hämtat upp V vid backa och vi har ätit lunch på Thaigarden. De har en god lunchbuffé.
Nu väntar vi på att mannen kommer hem så att vi får sätta oss i lugn och ro och äta middag som idag består av: potatiskroketter, lövbiff, beasås, kokta ärtor och morötter. Det här är en önskan av V så det får det bli idag.
I morgon väntar stort 40-års kalas. Jag har 2 vänner som har slagit ihop och vi firar båda samtidigt. Vi blir drygt 80 personer som ska äta, sjunga, dansa, skratta och ha trevligt tillsammans. Det blir kul!

1 kommentar:

Ulla-Karin sa...

Jag har haft en jättefin dikt någonstans som handlar om döden, har letat och letat men det finns inte...Nu är din mormor kanske på väg nya spännande äventyr... vem vet...