torsdag 8 augusti 2019

Flaggdag

Idag flaggar vi för drottningen som har namnsdag. Det har dock blåst ganska hårt idag så vår flagga håller på att tafsas upp i kanten. Det blir till att fixa till den när vi plockar ner den i kväll. Tur att det finns symaskin till hjälp.

I förrgår var jag och mamma samt morfar på en liten utflykt till Jävre. Det var en riktigt fin dag och vi började på Bea´s där mamma köpte rökt fisk. Sen åkte vi vidare till Kvarncafé och där har de riktigt gott fika. Sen åkte vi genom Kälen, Hemmingsmark, Blåsmark och sen till Hortlax där vi vattnade på gravarna innan vi lämnade morfar på Hortlaxgården.
Under sommaren har det gått en gammal serie från 1983 som jag älskade då. Idag har den inte samma värde men det var trots allt kul att se igen.

Har suttit hemma och läst en bok idag, så skönt och vad mycket man hinner när nästan ingen stör en. Det har varit en fin dag idag med sol, 17 grader men blåsigt.
Mannen har rensat klart syrenhäcken och nu ska vi gödsla och så vore det riktigt bra om det kunde komma lite regn, (trodde aldrig att jag skulle säga det).
Imorgon är det fredag igen och en vecka går otroligt snabbt.


Inga kommentarer: