lördag 29 september 2018

Cocktail

Sedan i går så bor vi i stan, det är fortfarande en hel del saker som vi saknar här men vi tar det allt eftersom för det är mycket som man hinner med att flytta på under de 7 månader som vi bott i stugan.
I går firade vi sonen med middag på Tage. Tog en förrätt som jag tyvärr inte gillade så mycket. En risotto med svamp och bresaola. Alldeles för pepprig för min smak. Sen åt jag en fantastiskt god röding. Som efterrätt avslutade jag med chokladfondant på 72% choklad men den var alldeles för mycket gräddad så den rann inte ut som jag tycker att den ska. Tråkigt att inte känns sig helt nöjd. Men som sagt var, vi har ätit där många gånger och detta var första gången som jag inte tyckte att de levererade fullt ut.

Mannen har spelat sin enda första och sista golfrunda för detta år! Frost i morse men plusgrader under dagen dock inte så många. De har bastat och äter sedan på Tage det gänget som spelat golf. Jag har på så sätt inte haft någon att prata med idag men trots det så rosslar rösten. Under eftermiddagen idag så har jag och fyra vänner varit på Ångbryggeriet för att lära oss att göra cocktails. Trevligt värre!
Började med en bubbeldrink, sen en mojitho, sour, caprinhja och en jägartea för att avsluta med en färdknäpp. Allt detta tog 2 timmar och sen gick jag hem då jag inte mår helt ok. Behöver verkligen min vila. Nu en liten dusch och sen i säng. Himlar vilken skön säng vi har i stan...




Inga kommentarer: