tisdag 26 juni 2018

Fin dag

Nu har vi haft två fantastiska kvällar på raken, ni vet såna kvällar då man inte nämns att gå in och att lägga sig. Bara njuta av det så länge det varar!
Två säkra sommartecken är här, igår startade Lotta på Liseberg och idag har Allsång på Skansen haft premiär. Måste ju säga att jag gillar Allsång på Skansen bättre!
PSG den stora fotbollsturneringen närmar sig och jag mår dåligt för att behöva låna ut skolan till boende. Det är ju såklart kul att det kommer så många till stan och man måste ställa upp men just nu är ju allting så nytt i skolan. Har i alla fall fixat så att soffor och mattor är flyttade så att det inte ska få fläckar på sig. Blir säkert bra det är bara jag som är nervös i onödan.
Åt lunch på Bishops Arms idag och det var verkligen jättegott, sonen och mannen var också med. Längtar till Pinchos öppnar om någon vecka. Kul sätt att beställa mat via en app, modernt och gott!
Har klippt gräset för det växer massor just nu.

Imorgon så är det vinna eller försvinna för Sverige. Match mot Mexico kl 16.00 så nu är det tröjan på för tredje gången. Hoppas på tredje gången gillt!!


Inga kommentarer: