onsdag 4 juli 2018

IKEA

Sommaren är här, och jag har börjat min semester idag! Blev en tur till IKEA med mamma. Små inköp tillsammans med en massa andra människor. Lång lunchkö och även kassakön var enorm, konstigt att de inte hade fler kassor öppna med tanke på antalet besökare.
Igår fyllde G 70 år så vi var på en liten uppvaktning och fick fika. Klippte gräset när jag kom hem och startade även Klippon denna gång, oljan rann ut och röken låg tät över Klubben, vindstilla just denna kväll!!
Sverige ångar på i fotbolls VM och igår slog vi ut Schweiz, nu blir det kvartsfinal på lördag mot England, voine voine!!
Mannen gräver ner slang för på fredag får vi bredband hit till oss, tjoho så himla bra! Just nu kör vi länk via Haraholmen men det funkar inte alltid så det blir bra att säkra upp det med nedgrävd kabel.
Har även fått ett annat dike grävt av grannen som tog hem en maskin. Han har gjort ett 20 m långt dike där jag ska plantera häck, blir nog en syrenhäck. Växer snabbt och är tålig, det lär behövas här ute där många faror lurar.


Inga kommentarer: