lördag 31 mars 2018

Sarasota

Åkte från Orlando och vi hade först pratat om att åka mot Daytona Beach men det kyliga vädret gjorde att vi ville komma söderut där det var varmare.
Vi åkte till Tampa och var där ganska tidigt. Vi var i ett mysigt område som heter Ybon. Ett gammalt fabriksområde där de tillverkar cigarrer. Vi fikade och gick runt och strosade.  Åkte sen vidare söderut. Kom till Sarasota och där besökte vi Siesta Beach. En helvit snäckskals strand, så otroligt fin. Vi hade inte rätt kläder för det men vi satt en stund och njöt i solen. Åkte sen vidare mot Sanibel Island. Ytterligare en känd strand av snäckskal. Där solade vi en stund och fick så äntligen njuta av sol och värme.
Bokade ett rum i Sarasota och vi hittade ett nytt hotell som öppnat 1/3-18. När vi lastade ur väskorna så spelade de orgelmusik. Vi hade kommit till ett hotell som ägdes av Amishfolket. Spännande och kul att upplevt detta. Det verkade som att de hade ett eget litet samhälle med folk på trehjuliga cyklar, små vita hättor och skäggkransar på männen. Trevliga och vänliga människor. Resans finast hotell vars namn är Carlisle Inn. Kan varmt rekommendera det!

Inga kommentarer: