söndag 31 maj 2015

Morsdag och 53

Idag är det sista dagen i maj, mannen fyller 53 år och jag har morsdag. Vaknade av att regnet smattrade mot plåten i morse och det var mysigt att inte behöva studs ut ur sängen. Låg kvar och lyssnade, gav ett paket till mannen och sjöng en lite trudelelutt. Regnet fortsatte fram till efter lunch och då kom syster och liten son hit på ett fika. Sen när de åkte hem så gick mannen ut och jobbade lite.
Hade bjudit våra föräldrar på middag men svärmor och svärfar avbokade då de hade dåligt i magen. Sonen blev upphämtad av mamma och G och de kom hit kl 17.00 då vi grillade och åt. Gott och sen blev det tårta på det. Nu sitter vi och jäser i soffan och våra gäster har åkt hem igen. Mannen har fått en piké och en slangvinda på vägg från oss, sen fick han lotter av sonen, lotter av min syster, V75 av mamma samt pengar av svärmor. Dessutom fick han en ställning till revben av vänner i går kväll. En födelsedag som avslutades med som men tyvärr fortfarande lika blåsigt.
Igår planterade jag i krukor och höll på hela dagen i ett riktigt fint sommarväder, så skönt och vad jag uppskattar det.



Inga kommentarer: